Bactefort от паразити: отзиви, ефективно ли е или безполезно?

Никой не може да бъде предпазен от инфекции с паразити: нито деца, нито възрастни. Рискът от инфекция се увеличава, ако семейството има домашни любимци (кучета или котки) в къщата. Това е ситуацията, в която беше моето семейство. Използвахме Bactefort капки (съществуват и под формата на таблетки, но и двете форми имат еднаква ефективност), нека да поговорим за нея.

Имаме къща на село, две кучета и три котки, а децата играят в пясъка през цялото време. В резултат на това бяха диагностицирани с паразити след превантивен преглед. Трудно е да се каже кой или какво е източникът на инфекция. Но трябваше да излекуваме болестта от всички членове на семейството, включително и животните. Това е правилото. И смятам, че е правилно. Единственият проблем, с който се срещнахме беше изборът на лекарство. От една страна, е желателно лекарството да има широк спектър на действие, от друга страна — не трябва да причинява странични ефекти. Децата ми страдат от алергии, така че съм предубеден за всички синтетични лекарства. Знаейки за този факт, нашият семеен лекар препоръча да обърнем внимание на Bactefort. Това е чисто ново лекарство за борба с паразити. Даде ни брошура, но добави, че може би ще е трудно да закупим капките/капсулите от аптека, така че ще е най- добре да ги поръчаме онлайн.

Bactefort от паразити

Вкъщи, старателно потърсих в Google информация за този продукт. Оказа се, че Bactefort от паразити има много противоречиви отзиви. Някои смятат, че това е обикновено плацебо, докато други (включително лекарите) оставят най- ентусиазираните отзиви. Нямах представа какво да правя. Факторът, който ми помогна да реша, беше становището на семейния ни лекар (тя има повече от 20 години опит), затова започнах да търся официалният сайт на дистрибутора. В един от форумите намерих линк към него. На уебсайта намерих много информация за лекарството, за съставките му, механизмът му на действие и инструкции за лечение.

Bactefort против паразити: механизъм на действие

Bactefort има следните ефекти:

 • холеретичен;
 • диуретичен;
 • лаксативен;
 • стимулира чревната перисталтика;
 • подобрява храносмилането;
 • увеличава апетита.

Всичко, което гарантира, че паразитът напуска тялото възможно най- бързо. Специално внимание трябва да се обърне на токсините, образувани по време на жизнения цикъл на червеите. Само си представете: те са тровили тялото Ви дълго време, така че е необходимо да се отървете от тях възможно най- скоро. Затова лекарството почиства организма от вредни вещества.

Bactefort съставки

Лекарството се състои от пет лечебни билки, известни със своите антипаразитни свойства:

 • Tansy има ефект на хелминтоза и холагог и може да се използва за лечение на инфекции, причинени от кръгли хелминти
 • Sage (или пелин) също така показва голяма ефективност срещу хелминтови инвазии (както се казва в името му). Освен това тази билка подобрява апетита;
 • Брезовите листа помагат да се отървем от малки кръгли червеи. Поради диуретичното действие те помагат да се премахнат токсичните вещества, получени от червеите;
 • Зелените орехови листа очистват червата от паразитите и имат слабително действие;
 • Джинджифилът е едно от най-мощните лекарства за ларви на различни червеи. В допълнение, тя съдържа много естествени вещества, необходими за хронично недохранено тяло, дължащо се на хелминтична инвазия.

Тези природни компоненти имат няколко подобни качества. Всички те съдържат горчивина и вещества, които действат върху нервната система на паразита, причинявайки парализа. В резултат на това хелминтите напускат тялото естествено с фекалната маса. Освен това някои билки имат диуретик, слабително и холеретично действие. Всичко това допринася за бързото отстраняване на вредните вещества, получени от червеи в тялото — токсините, образувани в процеса на жизнената активност на червеите, са особено опасни.

Състав от пет билки ще помогне да се отървете от паразитите и техните ларви не само от червата, но и от други органи. Освен това лечението е ефективно срещу ламблията и някои други видове протозои. Този факт изисква друга статия и друг отзив.

Как да използвате това лекарство правилно?

Използваме Bactefort под формата на капки, една бутилка съдържа 10 ml. Тъй като препаратът е концентриран, той трябва да се разрежда с вода преди употреба. Концентратът има подчертан кафеникаво-оранжев цвят и горчив вкус. Както казах в самото начало, Bactefort се предлага и под формата на капсули, а различните форми имат различни препоръки за лечение.

Как да използваме Bactefort правилно?

 • Вземете 20 капки от продукта със 100-150 ml питейна вода.
 • Лекарството трябва да се прилага веднъж на празен стомах.

Нищо сложно. Направих разтвор за всеки член от семейството, използвайки вода на стайна температура. Няколко дни по- късно всички преминахме изследване за паразити в лаборатория, които се оказаха отрицателни. Постепенно здравето на децата ми много се подобри. Имат по- добър апетит, тенът им е по- здрав, а алергините симптоми намаляха. Сега те трудно настиват. Оказва се, че многото неразположения в имунитета са причинени от червеи и токсичните вещества, които те произвеждат.

Bactefort – ефективен или безполезен?

Предимствата на Bactefort и от къде да го закупим?

Нашият семеен лекар препоръча да взимаме лекарството за предотвратяване на хелминтиазис на всеки няколко месеца. Реших да продължа да използвам Bactefort за тази цел.

Неговите предимства са очевидни за мен:

 • лекарството има изключително естествен състав, не съдържа ГМО, синтетични багрила, аромати и други химически вещества, които могат да причинят алергия.
 • перфектно подбраните компоненти се допълват взаимно и улесняват отстраняването на паразитите от тялото в най-кратки срокове;
 • лекарството няма противопоказания, освен индивидуалната непоносимост към който и да е компонент, както и никакви странични ефекти;
 • Bactefort е безвредна, може да се използва от деца;
 • Само една доза е необходима за терапевтични или превантивни цели;
 • Продуктът е сертифициран в съответствие със законодателството;
 • Това е лекарство без рецепта и не изисква рецепта.

След като опитах Bactefort, мога да го препоръчам на моите приятели, особено на тези, които имат малки деца. И никой не каза, че има нещо нередно с това лекарство. Мнозина последваха моя пример и сега използват това лекарство с превантивна цел.

Отделно, искам да отбележа, не обвинявайте себе си, че вашите деца могат да имат паразити. Децата ми са много чисти. Но все пак са деца. Те играят на пода, играят с животни, прекарват много време навън. Невъзможно е напълно да ги предпазим от хелминтовата инвазия. Дори ако често измиват ръцете си и се опитват да се придържат към многобройни правила за превенция. Следователно, най-доброто решение е да им дадете Bactefort приблизително веднъж на всеки шест месеца. Същото важи и за възрастните.

Bactefort е най-добрият вариант не само за лечение на паразити, но и за профилактика на хелминтична инвазия за цялото семейство. Единственото важно нещо, което трябва да знаете: не забравяйте да поръчате продукта от официалния уебсайт на доверени производители или дистрибутори.

Тук е линкът, който използвах, за да поръчам оригиналния Bactefort (официален уебсайт)
Бележка от администраторите на сайта Parazity.info: този линк е проверен и одобрен за публикуване. Някои потребители съобщават за невъзможност за достъп до гореспоменатия уеб сайт или за подаване на поръчка там. Ако имате този проблем, моля, деактивирайте приставката AdBlock във вашия браузър.

Bactefort от паразити- актуална снимка

Цената на Bactefort може да варира леко поради специални оферти на уебсайта или други временни програми за отстъпки. Също така цената може да се различава леко в различните страни поради логистични причини (лекарството се продава в Русия, Украйна, Литва, Албания, Гърция, Кипър, Чехия, Словакия, Словения, Латвия, Унгария, Естония, Испания, България, Франция , Румъния, Португалия, Италия, Хърватия, Германия, Австрия, Люксембург, Швейцария, Грузия, Тайланд, Виетнам, Индонезия, Бангладеш, Филипините и други страни).

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 80, в среднем: 4,80 из 5)
Загрузка...

Оставьте комментарий