Εκχύλισμα Bactefort από παράσιτα: σχόλιο, αλήθεια ή ψέμα

Κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος από παρασιτική μόλυνση – ούτε παιδιά ούτε ενήλικες. Και το ρίσκο αυτό αυξάνεται όταν στο σπίτι υπάρχουν γατιά ή σκυλιά. Σε τέτοια ακριβώς κατάσταση έχει βρεθεί και η δική μου οικογένεια. Μας βοήθησε το υγρό Bactefort, αλλά ας τα πούμε όλα σε σειρά…

Μια μονοκατοικία, δύο σκύλοι και τρείς γάτες, τα παιδιά που όλη την ώρα παίζουν στην αυλή. Και ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου βρέθηκαν εντεροσκώληκες και στα δυο παιδιά. Από που έχουν κολλήσει, είναι δύσκολο να το βρούμε. Όμως χρειάσθηκε όλοι μαζί να κάνουμε μια αγωγή, ακόμη και τα ζώα. Έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ πως είναι σωστό. Το μόνο που μας είχε προβληματίσει, ήταν η επιλογή κατάλληλου φαρμάκου. Από τη μια μεριά, θέλαμε κάτι που να έχει ευρύ φάσμα δράσης, από την άλλη να μην έχει παρενέργειες. Τα παιδιά μου υποφέρουν από αλλεργία, και για το λόγο αυτό είμαι πολύ επιφυλακτική όσον αφορά όλα τα συνθετικά φάρμακα. Η οικογενειακή μας γιατρός το γνώριζε, και μου πρότεινε να σκεφτώ το σκεύασμα Bactefort. Είναι ένα εντελώς καινούργιο φάρμακο για καταπολέμηση εντερικών παρασίτων. Μας έχει δώσει το σχετικό φυλλάδιο αλλά έχει προειδοποιήσει ότι είναι δύσκολο να το βρούμε σε φαρμακείο. Είναι πιο εύκολο να το παραγγείλουμε από το ιντερνέτ.

Χρήση του σκευάσματος Bactefort από παράσιτα

Επιστρέφοντας στο σπίτι, έψαξα στο Διαδίκτυο πληροφορίες για αυτό το φάρμακο. Ανακάλυψα ότι για το Bactefort από παράσιτα, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχόλια. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι απάτη, κάποιοι άλλοι γράφουν πραγματικά θετικά σχόλια, μεταξύ τους και μερικοί ιατροί. Αυτό με μπέρδεψε. Σκέφθηκα όμως ότι η ιατρός μας (ασκεί το επάγγελμα πάνω από 20 χρόνια) δύσκολα θα κάνει λάθος, οπότε πρέπει να βρω περισσότερες πληροφορίες. Τελικά σε ένα φόρουμ όπου βρέθηκα εντελώς τυχαία, έχω βρει παραπομπή σε μια ιστοσελίδα που ήταν η επίσημη του προϊόντος. Εκεί βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα να διαβάσω: τα συστατικά, το μηχανισμό δράσης, τις οδηγίες χρήσης.

Μηχανισμός δράσης Bactefort από παράσιτα

Το Bactefort έχει τις εξής δράσεις:

 • προάγει την απέκκριση χολής·
 • διουρητική·
 • καθαρτική·
 • αυξάνει την κινητικότητα εντέρου·
 • βελτιώνει την πέψη·
 • τονώνει την όρεξη.

Όλες αυτές οι ιδιαιτερότητες συμβάλλουν στην τάχιστη απομάκρυνση των παρασίτων από τον οργανισμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις τοξίνες που παράγουν τα παράσιτα. Για πολύ καιρό μαζεύονται στον οργανισμό και το δηλητηριάζουν, οπότε είναι απολύτως απαραίτητο να απαλλαχθούμε από αυτές. Έτσι το συγκεκριμένο σκεύασμα μας βοηθάει επίσης και σε αποτοξίνωση.

Η σύνθεση του σκευάσματος Вactefort

Το σκεύασμα αποτελείται από δρόγες των πέντε φαρμακευτικών φυτών που είναι γνωστά για τις αντιπαρασιτικές τους ιδιότητες:

 • τανάτσετο, δρα ενάντια σε εντεροσκώληκες, αυξάνει την έκκριση χολής, είναι πολύ αποτελεσματική σε περιπτώσεις μόλυνσης από νηματώδη·
 • αψίνθιο, είναι το ίδιο δραστική ενάντια στα παράσιτα όπως και το τανάτσετο, επίσης βελτιώνει την όρεξη·
 • φύλλα σημύδας, βοηθάνε να απαλλαχθούμε από μικρά νηματώδη, ενώ χάριν στην ουροποιητική τους δράση ευνοείται η απέκκριση τοξικών παράγωγων των παρασίτων, από τον ανθρώπινο οργανισμό·
 • πράσινα φύλλα καρυδιάς, ελευθερώνουν τον εντερικό σωλήνα από σκώληκες, έχουν καθαρτική δράση·
 • τζίντζερ, είναι μια από τις πιο ισχυρές ουσίες ενάντια σε προνύμφες διάφορων σκωλήκων, εκτός απ’ αυτό περιέχει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ωφέλιμων ουσιών που είναι απαραίτητες για έναν οργανισμό ταλαιπωρημένο, ο οποίος έχει ανάγκη από βιταμίνες που είχε στερηθεί εξαιτίας της παρασιτικής μόλυνσης.

Όλες αυτές οι φυσικές ουσίες έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Περιέχουν πίκρα και διάφορες ενώσεις που επιδρούν στο νευρικό σύστημα παρασίτων προκαλώντας παράλυση. Ως αποτέλεσμα, τα παράσιτα απομακρύνονται από τον οργανισμό μαζί με κοπρομάζες. Μάλιστα, μερικά από τα φυτά αυτά διευκολύνουν την παραγωγή ούρου και χολής και επιταχύνουν τις κενώσεις. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ταχύτατη εξαγωγή από τον οργανισμό όχι μόνο των ίδιων των παρασίτων αλλά και διάφορων επιβλαβών τοξινών που έχουν παράξει.

Ο συνδυασμός των πέντε βοτάνων μπορεί να διώξει παράσιτα και προνύμφες όχι μόνο από το έντερο αλλά και από άλλα όργανα. Επίσης, το σκεύασμα βοηθάει σε περιπτώσεις λαμβλίασης και μολύνσεων από άλλα πρωτόζωα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Ποια είναι η σωστή χρήση του σκευάσματος;

Το φάρμακο Bactefort παράγεται σε μορφή εκχυλίσματος, η φιάλη περιέχει 10 ml. Είναι ένα πυκνό υγρό που πρέπει να αραιώνεται πριν τη χρήση. Το υγρό έχει έντονο καφέ-πορτοκαλί χρώμα και πικρή γεύση.

Ο σωστός τρόπος χρήσης:

 • το σκεύασμα λαμβάνεται σε αναλογία 20 σταγόνες για 100-150 ml πόσιμου νερού·
 • το σκεύασμα λαμβάνεται μια φορά, πριν το φαγητό.

Δεν ήταν τίποτα δύσκολο. Έχω φτιάξει το διάλυμα για το κάθε μέλος της οικογένειας, σε νερό που είχε θερμοκρασία δωματίου, και έδωσα να πιούν πριν το πρωινό. Σε μερικές μέρες όλοι μαζί κάναμε εξετάσεις για εντεροσκώληκες. Και όλοι είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Σιγά-σιγά η φυσική κατάσταση των παιδιών βελτιώθηκε. Άρχισαν να τρώνε με όρεξη. Η επιδερμίδα τους δεν ήταν πλέον τόσο χλωμή όπως πριν, και η αλλεργία τους ταλαιπωρούσε πολύ λιγότερο. Δεν πάθαιναν συχνά κρυολόγημα. Αποδείχθηκε πως η αιτία πολλών προβλημάτων στον οργανισμό, ήταν τα παράσιτα και οι τοξίνες που παρήγαγαν.

Bactefort - αλήθεια ή ψέμα;

Τα πλεονεκτήματα του Bactefort και που μπορείτε να το αγοράσετε;

Η οικογενειακή μας γιατρός μας συνέστησε να κάνουμε προληπτική αποπαρασίτωση κάθε μερικούς μήνες. Έχω αποφασίσει να χρησιμοποιώ το Bactefort και στο μέλλον.

Τα πλεονεκτήματά του για μένα είναι ξεκάθαρα:

 • απολύτως φυσική σύσταση, δεν περιέχει συστατικά από μεταλλαγμένους οργανισμούς, συνθετικά χρωστικά, αρωματικά και άλλα «χημικά»·
 • τα συστατικά του συνδυάζονται ιδανικά και διώχνουν τα παράσιτα από το οργανισμό πολύ γρήγορα·
 • το σκεύασμα δεν έχει αντενδείξεις εκτός από ατομική ευαισθησία σε κάποιο συστατικό, επίσης δεν έχει καθόλου παρενέργειες·
 • το Bactefort είναι αβλαβές, μπορείτε να το δώσετε ακόμη και σε μικρά παιδιά·
 • αρκεί μια μόνο χρήση για θεραπεία ή πρόληψη·
 • το σκεύασμα είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας·
 • επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ακόμη και χωρίς ιατρική συνταγή.

Τώρα που έχω δοκιμάσει το εκχύλισμα Вactefort, το συστήνω συχνά σε γνωστούς και φίλους, ιδίως όποιος έχει μικρά παιδιά. Και ακόμη δεν έχω ακούσει κάτι κακό ή κάποιο παράπονο σχετικά μ’ αυτό. Πολλοί έχουν ακολουθήσει το παράδειγμά μου και το δίνουν στα μέλη των οικογενειών με προληπτικούς σκοπούς.

Θέλω να επισημαίνω ιδιαίτερα ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε ενοχή που τα παιδιά σας μπορεί να έχουν μολυνθεί με σκώληκες. Τα δικά μου παιδιά είναι πολύ καθαρά. Αλλά παραμένουν παιδιά. Δηλαδή παίζουν στο χώμα, χαϊδεύουν ζώα, τρέχουν σε παιδική χαρά. Δεν είναι δυνατόν να τα θωρακίσετε από μολύνσεις. Ακόμη και αν πλένουν πολύ συχνά τα χέρια τους και προσπαθούν να τηρούν άλλους πολλούς κανόνες υγιεινής. Οπότε η καλύτερη λύση είναι μια φορά το εξάμηνο να τους δίνω αντιπαρασιτικό σκεύασμα. Το ίδιο αφορά και ενηλίκους..

Το Bactefort είναι η καλύτερη επιλογή όχι μόνο για θεραπεία αλλά και για πρόληψη των παρασιτικών μολύνσεων για όλη την οικογένεια. Προσέξετε όμως, πρέπει να το παραγγέλνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του παραγωγού ώστε να μην πέσετε θύμα απάτης:

Εδώ έχω παραγγείλει το γνήσιο Bactefort (επίσημη ιστοσελίδα)

Σχόλιο από τη διεύθυνση της ιστοσελίδας Parazity.info: η ασφάλεια του συνδέσμου έχει ελεγχθεί και επιτρέπεται η δημοσίευσή του. Υπάρχουν καταγγελίες πελατών που δεν μπόρεσαν να μπουν στην ως άνω ιστοσελίδα, είτε να ολοκληρώσουν την παραγγελία. Εάν υπάρχει πρόβλημα, απενεργοποιείστε το plug in AdBlock στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Πραγματική φωτογραφία του αντιπαρασιτικού Bactefort

Η τιμή του Bactefort μπορεί να διαφέρει. Εξαρτάται από το αν υπάρχει εκείνη τη στιγμή κάποια προσφορά στην ιστοσελίδα, είτε πωλείται σε κανονική τιμή.

Version for Greece and Cyprus (για την Ελλάδα και η Κύπρος).

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 123, в среднем: 4,76 из 5)
Загрузка...

Оставьте комментарий